Concrete Roots

dr.dre-Concrete Roots

Vydáno: 20. září 1994

Minutáž: 57:09

Vydavatelství: Triple X

Producent: Dr. Dre

First Round Knock Out

dr.dre-First Round Knock Out

Vydáno: 21. května 1996

Nahráno 1987–1994

Minutáž: 48:24

Vydavatelství: Triple X Records

Producent: Dr. Dre, Cold 187um, Chris "The Glove" Taylor

Back 'n the Day

dr.dre-Back the day

Vydáno: 26. září 1996

Nahráno 1983–1985

Minutáž: 72:33

Vydavatelství: Blue Dolphin

Producent: Dr. Dre

Dr. Dre Presents the Aftermath


Vydáno: 26. listopadu 1996

Nahráno 1995

Minutáž: 71:12

Vydavatelství: Aftermath, Interscope

Producent: Dr. Dre

Singly: Been There, Done That, East Coast West Coast Killas

Chronicle: Best of the Works


Vydáno: 26. května 2002

Nahráno 1992 - 1996

Minutáž: 56:47

Vydavatelství: Death Row

Producent: Dr. Dre